دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان غرب

با کادر هیأت علمی مجرب و فضای آموزشی و تجهیزات آزمایشگاهی مطلوب و ارائه مدارک معتبر علمی برای

نیمسال اول ۱۴۰۱_۱۴۰۰ در رشته‌های مصوب پیوست بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.

السلام علیک یا أباعبدالله
وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا
سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار
ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم
السلام علی الحسین
وعلى علی بن الحسین
وعلى أولاد الحسین
وعلى أصحاب الحسین

شروع کلاس های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان به صورت الکترونیکی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان گفت: با توجه به شیوع و گسترش ویروس کرونا کلاسهای این واحد دانشگاهی از روز شنبه مورخ ۹۹/۱/۱۶ به صورت الکترونیکی تشکیل می گردد. دکتر علی رستمی گفت: دانشجویانی که به هر دلیل در مهلت مقرر موفق به ثبت نام یا انتخاب واحد در نیم سال دوم ۹۹-۹۸ نشده اند مطابق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تا تاریخ ۹۹/۲/۱ فرصت دارند با مراجعه به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان به نشانی iaueygh.ac.ir نسبت به ثبت نام یا انتخاب واحد اقدام نمایند . دکتر رستمی افزود؛ این فرصت به دلیل شیوع ویروس کرونا در استان و کشور داده شده و به هیچ عنوان قابل تمدید نمیباشد.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایوان باحضور در مراسم بزرگداشت سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی ضمن محکوم کردن ترور سردارجان برکف توسط آمریکای جهان خوار برادامه راه آن شهید تاکید وباشهید سلیمانی عهد و میثاق بستند.

در این مراسم که در مسجد ابوالفضل العباس (ع) شهرستان ایوان با حضورآحاد مختلف مردم بزرگوار گردیدکه با مداحی و نوحه خوانی همراه بود،وسخنرانان  به بیان ویژگی های این سردار رشید سفرکرده پرداخته که در پایان شرکت کنندگان بر آمادگی خود برای دفاع از ارزشهای اسلام و انقلاب تاکید کردند.

در پی شهادت سردار پرافتخار اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس رهبر انقلاب پیامی صادر کردند.

ملّت عزیز ایران!
سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیّبه‌ی شهیدان، روح مطهّر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای مبارزه با شیاطین و اشرار عالم و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت. این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیّة‌الله‌ ارواحنا فداه و به روح مطهّر خود او تبریک و به ملّت ایران تسلیت عرض میکنم. او نمونه‌ی برجسته‌ای از تربیت‌شدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همه‌ی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه‌ی او در همه‌ی این سالیان بود، با رفتن او به حول و قوّه‌ی الهی کار او و راه او متوقّف و بسته نخواهد شد، ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند. شهید سلیمانی چهره‌ی بین‌المللی مقاومت است و همه‌ی دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همه‌ی دوستان -‌و نیز همه‌ی دشمنان- بدانند خطّ جهاد مقاومت با انگیزه‌ی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است. فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه‌ی مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد.

ملّت ایران یاد و نام شهید عالی‌مقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام میکنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت میگویم.

قابل توجه منقاضیان گرامی جهت ثبت نام به واحد دانشگاه ظبقه چهارم اتاق ثبت نام آقای عبدالهی  مراجعه بفرمایید. ثبت نام و خرید کارت اینترنتی کاملا رایگان می باشد .